Bliss

Kunst voor Kinderen

Kunst voor Kinderen

Op zondag 29 april wordt een exclusieve kunstveiling gehouden, waarbij de opbrengsten integraal gaan naar de projecten die Plan België en SOS Kids International ondersteunen in resp. Zuid-Amerika en Brazilië. Veilingmeester van dienst is dhr. Kris Coenegrachts

Het aanbod is divers. Er zijn schilderijen, foto’s, beelden, iconen, strip en grafiek. Voor ieder wat wils; ook het budget is verscheiden. U kunt alle werken zien op de site www.kunstvoorkinderen.be. Je vindt er ook info of een link naar de kunstenaars zelf. 

Een deel van de werken wordt via een ‘stille veiling’ verkocht maar de grotere werken worden via een zaalveiling aan de man gebracht. Er zijn werken te koop van bekendere kunstenaars waaronder William Sweetlove,  Herr Seele, Strook, Frank Slabbinck, Hannes d’Haese, Alex Vanhee en Nix. Maar er is ook prachtige kunst van Els Knockaert, Els Van Zeir, Monika Macken, Dominique Lannoo, Ilse Blondé, Pat Riské, Martina Kysucka en Paul Silance.

Bekende personen als Janine Bischops, Andrea Croonenberghs en Mark Eyskens schenken ook een werk.

“Kunst voor kinderen” gaat door op zondag 29 april in het mooie gebouw van de Koninklijke Roeiclub van Brugge (Waggelwater 4 – 8200 Brugge). Vanaf 10 u kan men er de werken bezichtigen. Om 15 u start de zaalveiling. Het bieden zal professioneel verlopen. Betaling is mogelijk via betaalautomaat.

Net zoals alle kunstenaars die vrijblijvend en vanuit hun hart iets geschonken hebben, kun ook jij de projecten van Plan België en SOS Kids International ondersteunen door een bod uit te brengen op de kunstwerken. Kunst blijft en je krijgt er een goed gevoel bij.

Goed doen, doet goed. Wees erbij op 29 april en check alles reeds vooraf uit via www.kunstvoorkinderen.be (en www.soskids.be / www.planbelgie.be).

Praktisch : kunstveiling t.v.v. SOS Kids Intl. en Plan België, op zondag 29 april  (10 – 18 u.) in de Kon. Roeiclub, Waggelwater 4, 8200 Brugge - contact : 0496/59.54.21 (Luc Knockaert)

Kunstwerken te koop: uit alle kunstvormen, voor ieders beurs is er iets te koop, veel werken van                  amateurkunstenaars en enkele bekendere namen.

Foto's

 
Top
 

Bliss cover zomer 2014

Bliss cover zomer 2014

Kalender:

 
Week Ma Di Wo Do Vr Za Zo
31         1 2 3
32 4 5 6 7 8 9 10
33 11 12 13 14 15 16 17
34 18 19 20 21 22 23 24
35 25 26 27 28 29 30 31
Alle evenementen

Deze maand in Bliss

 • Array

  Wonderlijke Rosa Mosqueta olie

  In plaats van tekenen van verval te willen camoufleren of erin te berusten, kun je ook opnieuw leren vertrouwen op de kracht van Moeder Natuur.

  Lees meer
 • Array

  Natuurlijke middelen verzachten artrose

  Artrose is een aandoening waaraan miljoenen mensen lijden en die de gewrichten van vingers, polsen, tenen, Ö aantast, waardoor die gewrichten gezwollen, stijf en in ...

  Lees meer
 • Array

  Natuurlijke hulp bij ijzergebreksanemie

  Bloedarmoede door ijzergebrek of Ďferriprieve anemieí komt vrij vaak voor. Als ernstige oorzaken uitgesloten zijn, dan kan met een passend voedingssupplement orde op zaken gesteld ...

  Lees meer
 • Array

  Superfoods: rode biet helpt echt!

  De afgelopen jaren hebben wetenschappers uit Engeland en de VS experimenten uitgevoerd waaruit blijkt dat rode biet het uithoudingsvermogen verbetert, de hoge bloeddruk verlaagt en ...

  Lees meer
 • Array

  Broccoli: de onbetwiste nr. 1 van de gezondste groenten

  Het aantal studies dat de positieve eigenschappen van broccoli bewijzen zijn niet meer te tellen. We mogen stellen dat er drie redenen zijn die broccoli ...

  Lees meer